Heaven Is For Real

Logga in för att skriva en recension.

Recensioner

2015-03-07
Recensent: Henrik
Fantastiskt film med högsta klass på skådespelare och berättande. Passar väldigt bra att kolla på med barn i tioårsåldern och prata utifrån om det viktiga i livet. Det stämmer som Roger skriver i tidigare recension att evangeliet kunde varit tydligare, men med tanke på att det är en Hollywood-produktion är jag förvånad över hur mycket de pratar om Jesus. Jag blev berörd, liksom mina barn, absolut inte besviken och illamående.
2015-02-22
Recensent: Roger
En riktigt stor besvikelse. Jämfört med boken så stämmer en del saker, men evangelium om Jesus Kristus (som finns med jättetydligt i boken) är helt borta i filmen. Boken läser man och blir uppbyggd, men filmen ser man och blir besviken och illamående.
Logga in för att lämna en kommentar.
2015-02-22
Roger
Tyvärr måste jag säga att filmen blev en riktigt stor besvikelse. Jämfört med boken så stämmer en del saker, men evangelium om Jesus Kristus (som finns med jättetydligt i boken) är helt borta i filmen. Jag hoppades att filmen var ngt man kunde visa för icke kristna, men det kommer jag definitivt inte att göra. Hemskt tråkigt, men filmen får ett mkt lågt betyg av mig.
  • 2015-03-06
    Ego
    Ja, som regel brukar böcker vara mycket djupare.